Svenska NSS Statusen bestårHej,
Jag heter Joakim Falk, jag är idag majoritetsägaren av PHP-Fusion.
När Rikard (Homdax) offentliggjorde sina planer gällande denna sida så erbjöd jag mig att driva den Svenska support sidan vidare. Rikard accepterade detta utan omsvep.
Överföringen av domänen till mig är klar & sidan har blivit flyttad till PHP-Fusion´s huvudserver i Amsterdam.

Som projektledare för själva PHP-Fusion samt ansvarig utvecklare för dess planerade tjänsteutbud som vi vill kunna erbjuda alla Fusioneers så har jag av förklarliga skäl lite begränsat med tid här just nu.

Inom snart framtid kan ni räkna med en uppdatering till PHP-Fusion 9. Iaf så fort vi har fått ut den skarpa versionen. Det är även först då jag kommer börja titta på översättningsstatusen för mitt modersmål (läs Svenska).

Mina slutgiltiga stabilitets tester av PHP-Fusion RC 4 versionen börjar idag. Visar det sig att den står sig starkt utan några djupare problem så är en skarp utgåva mycket nära. Den kommer dock inte släppas innan nya Huvudsidan är klar vilket tyvärr beräknas ta minst en månad till.

Jag har även haft ett positivt samtal med en trogen PHP-Fusion Administratör tillika översättare för PHP-Fusion till Svenska. KEFF som de flesta här borde känna igen, vi får se om han kommer igång här efter en flytt han just nu genomför. Jag håller tummarna.

Rikard har blivit erbjuden att stanna som Administratör på sidan om han så vill för närvarande.
Vi alla måste tacka Rikard för den tid, energi samt i viss mån även ekonomi som han har lagt ner på att driva php-fusion.se.

Tack så mycket för allt Rikard!